Wie ben ik?

Ik ben gek op technische snufjes en het ontwikkelen van ingewikkeld lijkende dingen!

"Ingrid wat ben je toch rustig"

"Wat ben je nu weer aan het leren??"

"Jeetje wat doe je dat snel, wat leg je dat helder uit"

"Nu valt het kwartje"

Een aantal opmerkingen die ik regelmatig te horen krijg en met name de eerste heb ik lang als negatief bestempeld. Maar wat men eigenlijk bedoelde was dat mijn rust hen juist ook die rust gaf waardoor zij de dingen weer meer helder kregen.

En ja ik ben altijd aan het leren, dan weer een interessante studie dan weer een gaaf boek en ga zo maar door. Omdat ik bezig wil blijven maar vooral omdat ik veel dingen leuk vind en goed kan. Lang heeft me dat tegen gehouden in mijn bedrijf. Want het moest ten slotte wel duidelijk zijn en als ik alles ging aanbieden was ik niet duidelijk... Nee niet duidelijk maar wel me zelf 😉

En dus bied ik wel alles aan.

Omdat ik weet dat juist dat totale pallet van mijn kennis en kunde jou gaat helpen om meer ruimte te krijgen om die stappen die je wilt zetten ook daadwerkelijk te zetten. Met ook nog eens voldoende tijd voor jezelf en voor je gezin en omgeving.

Ik vind het geweldig om in al jouw plannen en ideeën helderheid en structuur te brengen, dit te gieten in een actieplan en jou te helpen ook echt stappen te zetten. Ik ga stralen van de technische kant, om dit voor jou helder en eenvoudig te maken. Welk programma past bij jouw wensen, hoe geef je je weggever vorm, hoe koppel je dit aan je website, hoe richt je je mailsysteem in noem het maar op.

En het toffe is, dat ik dat hele totaal plaatje, wat jij wilt, waar jij heen wilt en wat jij uit wilt stralen ook nog eens in een te gekke website kan gieten. Dit doe ik via de zijtak GewoonIngrid en werk daarvoor samen met de dames van Virtual Flow.

 

Een bedrijf wat gewoon bij jou past, een totaal beeld wat klopt, van plan tot actie, tot website, dat is waar ik voor sta!

Ik geef kleur aan jouw woorden en jouw wensen!

IMG_7865

Ingrid

Business Inspirator for starters